Familiepakka - påske

Kjøp
  • kr 379,00


Ingen påskestemning uten egg!

Pynt egg med klistremerker!

Det er ikke alltid at det passer med maling og vann, så nå kan du pynte eggene med hjelp av gøyale klistremerker, spesialprodusert for nettopp egg! Du får hele 32 forskjellige stickers å velge blant. Du får også med en pakke fargerike fjær som kan brukes sammen med eggene eller pyntene opp noen kvister som du plukker ute?


Gjenbruk! Når du har pyntet alle eggene kan du bruke eggekartongen til å så karsefrø. Planteskole for er artig å være med på. Dette er en morsom aktivitet hvor resultatene viser seg jo ganske raskt. Bare husk å vanne!

Ut på tur!

Påskeharen kommer? I påsken kan det også være gøy å kle seg ut og jakte på påskeegg, og kanskje har barnet ditt lyst til å være selveste påskeharen?

PLAYIN Choc Kids woodland inneholder 18 ulike dyr i hver serie - her får du sjokolade, leke og et spennende faktakort om dyret (på engelsk).

Denne sjokoladen er helt fantastisk, og er dessuten glutenfri, melkefri, nøttefri og uten plast.


Fjelltursjokoladen Fjåk alle har ventet på!

Som en hyllest til vår norske påsketradisjon kommer FJÅK med en reise til fjellet (med eller uten ski) med ferske appelsiner & melkesjokolade i tursekken.

Sjokoladen er laget på 50% Hispaniola melkesjokolade med kandiserte appelsinbiter & karamelliserte mandler - økologisk sertifisert.


Pakken inneholder:

12 Egg i kartong

1 pk med gøyale klistremerker til egg

1 stor pakke med karsefrø med god spireevne, 30 gram.

1 pk fargerike fjær

1 påskeharesett som består av et hvitt diadem med ører med rosa detaljer og en fluffy, hvit hale.

1 stk PLAYIN Choc Kids woodland, 20 gr

1 stk Fjåk Sjokolade - med appelsin og mandler.